Şüpheli araç paniği: 2 polis yaralandı

İzmir'in Bornova ilçesinde devriye görevi yapan polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurmak istedikleri bir otomobil hızla kaçtı. Dakikalarca süren kovalamacada, otomobilin kaputuna tutunan bir polis ile yolu trafiğe kapatan bir diğer polis yaralandı. İki p

Şüpheli araç paniği: 2 polis yaralandı

İzmir'in Bornova ilçesinde devriye görevi yapan polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurmak istedikleri bir otomobil hızla kaçtı. Dakikalarca süren kovalamacada, otomobilin kaputuna tutunan bir polis ile yolu trafiğe kapatan bir diğer polis yaralandı. İki polis otosuna zarar veren otomobil güçlükle durduruldu. Otomobildeki iki kişi polis tarafından gözaltına alındı.

İzmir'in Bornova ilçesi Küçükpark semtinde saat 16.00 sıralarında devriye görevi yapan polis ekipleri, kırmızı renkli 35 DC 1677 plakalı bir otomobili, şüphe üzerine durdurmak istedi. Polisin ikazına uymayan sürücü hızla kaçmaya başlayınca dakikalarca süren kovalamaca başladı.

Ankara Caddesi'ne çıkıp bir süre yan yolda ilerleyen otomobili durdurmak için bölgeye çok sayıda polis sevk edildi, kavşaklar araç trafiğine kapatıldı. Polisin önlem aldığı noktaları fark edince ters yöne girip kaçmayı sürdüren sürücü, İzmir- Aydın Otoyolu'na çıktı. İddialara göre, otogar yakınlarında yolda önlem alan polislerden biri yavaşlayan otomobili durdurmak için önüne geçti. Sürücünün durmaması üzerine polis otomobilin kaputuna tutundu. Bir süre bu şekilde ilerleyen otomobil otogar yakınındaki viraja geldiğinde, polisin yola savrulmasına neden oldu. Ardından Kemalpaşa Caddesi'ne çıkan sürücü, Işıkkent Otoyol Köprüsü altında yolu trafiğe kapatan polis araçlarına çarparak güçlükle durduruldu. Bu sırada önlem için yolda bulunan başka bir polis de ayağından yaralandı. Yaralanan polislere meslektaşları ve çevredekiler ilk yardımda bulunurken, otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden birinin alkollü olduğu için kaçtıklarını söylediği iddia edildi. Yaralı 2 polis hastaneye kaldırıldı, iki şüpheli ise ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polisin olayla soruşturması sürüyor.

Şüpheli araç paniği: 2 polis yaralandı

Şüpheli araç paniği: 2 polis yaralandı

Şüpheli araç paniği: 2 polis yaralandı

Şüpheli araç paniği: 2 polis yaralandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler