Süleyman Soylu'dan seçmene 1 Kasım mesajı

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu'dan 1 Kasım erken seçimleri için seçmenlere 'oy ver' çağrısı geldi.   Seçmenlere videolu mesajla seslenen Süleyman Soylu, "Bu ülke çok güçlü ve yapmamız gereken de çok basit. Sandığa gitmek

Süleyman Soylu'dan seçmene 1 Kasım mesajı
AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu'dan 1 Kasım erken seçimleri için seçmenlere 'oy ver' çağrısı geldi.
 
Seçmenlere videolu mesajla seslenen Süleyman Soylu, "Bu ülke çok güçlü ve yapmamız gereken de çok basit. Sandığa gitmek ve iradeni sandığa yansıtmak. 50 gramlık oy pusulasıyla yeni büyük demokratik Türkiye'ye" dedi.
 
Soylu videolu seçim mesajında şöyle konuştu:
 
"Sen oy verdin, IMF'ye borcumuz bitti.
Sen oy verdin, başörtüsüne zulüm bitti.
Sen oy verdin, paradan 6 sıfır gitti.
Sen oy verdin, bitmeyen Bolu tüneli bitti, Marmaray, hızlı trenler yapıldı.
KORKACAK BİR ŞEY YOK!
Bunlar ve daha fazlasını sadece bir oy vererek yaptın. Bu kazanımları yok etmek ve hedeflerimize ulaşmamızı engellemek için ülkemize yapılmak istenenlere hepiniz şahidiz.
Ama korkacak bir şey yok. Bu ülke çok güçlü ve yapmamız gereken de çok basit.
Sandığa gitmek ve iradeni sandığa yansıtmak. 50 gramlık oy pusulasıyla yeni büyük demokratik Türkiye'ye."
 
İŞTE SÜLEYMAN SOYLU'NUN O MESAJI!
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler