Süleyman Soylu: Bu hainliktir!

Trabzon'da konuştu...

Süleyman Soylu: Bu hainliktir!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Gaziantep'teki 'canlı bomba' saldırısı ile ilgili açıklamalarda, "Türkiye ile bir güç denemesi ortaya konuluyor. Ama bunu masum insanlar üzerinden gerçekleştiriyorlar. Bu hainliktir. Ülkemize yönelik her saldırıdan sonra o sahte gözyaşlarını, sahte taziye mesajlarını ortaya koyanların aslında bu olaylarla ne kadar bağlantılı olduklarını biliyoruz" dedi.

Trabzon'da Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ile bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'teki bombalı saldırıya ilişkin değerlendirmede bulundu. Saldırıyı kınayan Bakan Soylu, devletin konuyla yakından ilgilendiğini belirterek, "Gaziantep’in böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalması bizi derin bir yasa sevk etmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Olayın olduğu andan itibaren devlet bütün gücüyle meselenin üzerindedir. Bu saldırıların amacı ve hedefi bellidir. Ama bunun karşılığında Türkiye’nin amacı, hedefi ve istikameti de bellidir" diye konuştu.

"TÜRKİYE İLE BİR GÜÇ DENEMESİ ORTAYA KONULUYOR" 

Türkiye’ye karşı bir güç denemesinin ortaya konulduğunu ifade eden Bakan Soylu şunları söyledi:

"15 Temmuz’u planlayan odakla bu saldırıları tertip eden aynı odaktır. Hiçbir şekilde farklılığı yoktur. Uzun zamandır Türkiye üzerine oynanan oyunlar, şeytani planlar, kurgular gerek Orta Doğu’ya gerek içinde bulunduğumuz Anadolu coğrafyasına mühendislikler hep aynı kaynaktan beslenmektedir. Türkiye ile bir güç denemesi ortaya konulmaktadır. Ama bunu masum insanlar üzerinden gerçekleştiriyorlar. Bu hainliktir. Bugün ülkemize yönelik her saldırıdan sonra o sahte gözyaşlarını, sahte taziye mesajlarını ortaya koyanların aslında bu olaylarla da ne kadar bağlantılı olduklarını biliyoruz. Bu acıları birlikte göğüsleyebilecek kadar güçlü milletiz. Gaziantep bizim büyük mücadele şehrimizdir. Oradaki hemşerilerimize Trabzon’dan baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem