Suat Kılıç kazasında 1 kişi öldü

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracı Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde kaza geçirdiBakan Kılıç kazayı yara almadan atlatırken 1 kişi ağır yaralandı. Bugün Ankara'dan karayolu ile Samsun'a Devlet Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün teme

Suat Kılıç kazasında 1 kişi öldü

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracı Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde kaza geçirdi

Bakan Kılıç kazayı yara almadan atlatırken 1 kişi ağır yaralandı. Bugün Ankara'dan karayolu ile Samsun'a Devlet Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün temel atma törenine katılmak üzere gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çorum'un Sungurlu İlçesi Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı'nda saat 10.30 sıralarında kaza geçirdi. Bakan Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracı, önünde seyreden 79 yaşındaki Kazım Bozdağ'ın kullandığı 06 CPZ 72 otomobilin şerit ihlali sonucu, önüne geçmesi üzerine arkadan çarptı.

Bakan Kılıç ve şoförü kazayı yara almadan atlattı. Arkadan çarptığı otomobilin sürücüsü Bozdağ ise ağır yaralandı. Yaralı ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayı haber alan Çorum Valisi Nurullah Çakır, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin'de olay yerine gelerek yaralı Bozdağ ile Bakan Kılıç'ın sağlık durumları hakkında bilgi aldı.Kazanın ardından Bakan Kılıç, Çorum Valisi Nurullah Çakır'ın makam aracı ile birlikte Samsun'a hareket etti. Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ise, kazayı Bakan Kılıç'ın yara almadan atlattığını belirterek, "Kaza önünde seyreden otomobilin şerit ihlali yapması sonucu meydana gelmiş. Bakanımız ve şoföründe herhangi bir şey yok. Ancak diğer otomobil şoförü ağır yaralandı. Kendisine burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bakanımıza herhangi sağlık müdahalesi yapılmadı. Vali beyin makam aracıyla da Samsun'daki programına katılmak üzere ilçemizden ayrıldı" dedi.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın makam aracının şerit ihlali yaparken çarptığı otomobilin sürücüsü Kazım Bozdağ, kaldırıldığı Çorum Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Bozdağ'ın Kırıkkale Delice nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Bu arada Bakan Kılıç'ın otomobilin, şerit ihlali yapan Bozdağ'ın aracına yandan çarptığı ve aracın ön kısmının parçalandığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem