Suat Gürkök; Sarp Kapısı’nda sorun yaşıyoruz

TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök Bakan Süleyman Soylu’nun katıldığı Turizm Koordinasyon toplantısında turizm konusunda kanayan yaralara değindi. Ayrıca Sarp konusunu gündeme getirdi.    Gürkök, “2016’dan beklentilerimiz var. Ama şu

Suat Gürkök; Sarp Kapısı’nda  sorun yaşıyoruz
TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök Bakan Süleyman Soylu’nun katıldığı Turizm Koordinasyon toplantısında turizm konusunda kanayan yaralara değindi. Ayrıca Sarp konusunu gündeme getirdi. 
 
Gürkök, “2016’dan beklentilerimiz var. Ama şunu da unutmamak lazım ülkemizde etrafımızda yaşanan krizlerde var. Bu krizleri atlatacağımıza inanıyorum. Sektör çalışanlarla birlikte küçülmeye gidiyor. Sayın Bakanım KDV ve Sosyal Güvence oranlarında indirim istiyoruz. Bu bizi rahatlatacaktır. Sarp Sınır Kapısında geçişlerde sorun yaşıyoruz, turist otobüslerine ayrıcalık tanınsın.” dedi.
 
12438715_1076054072489072_335206225_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler