'Şuanda 4 gözaltı var'

 Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, bombalı saldırıda yaralananları ziyaret eden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Bugün yaralıları ziyarete geldik. Durumları iyi” diye konuştu. Saldırıya ilişkin bilgi veren Şahin, “Dün meydana gelen olayı

'Şuanda 4 gözaltı var'

 

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, bombalı saldırıda yaralananları ziyaret eden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Bugün yaralıları ziyarete geldik. Durumları iyi” diye konuştu. Saldırıya ilişkin bilgi veren Şahin, “Dün meydana gelen olayın yardımcıları, işbirlikçileri üzerinde polisimizin entegre bir vaziyette yürüttüğü takip sonucunda bütün şüpheliler tespit edildi. Önemli bir kısmı gözlem altında, ele geçirildiler. Şuanda elde gözlem altına alınan 4 kişi var ve bağlantıları, sınır ötesi bağlantıları dahil polisimiz tarafından aydınlatıldı. Tesellimiz; çok hain bir niyetle kararla uygulamaya konulmuş olan bu eylemin jandarmamızın dikkati, polisimizin çok yakın takibi sonucunda bu şekilde hafif atlatılmış olmasıdır. Öyle değerlendiriyoruz ki hedefine ulaşılan bir eylem olsaydı, milletçe çok daha büyük bir zararı yaşamış ve üzülmüş olacaktık” dedi.

Güvenlik güçlerini özverili çalışmasından dolayı kutlayan Bakan Şahin, “Milletimiz rahat olsun. Şurası muhakkak ki; bu ülkenin güvenliğinden sorumlu polis ve jandarma, kutsal vatanı için görevinin bilincinde. Ülkeyi korumak, milleti huzur ve güvenlik konusunda rahatlatmak görevindeler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem