Su ve Ateş filmine muhteşem gala!

Galası, birçok ünlünün katılımıyla gerçekleştirilen film konuklardan çok beğeni topladı. Galaya katılan ünlüler arasında Ferdi Tayfur,Suna Yıldızoğlu,Oya Aydoğan, Nuri Alço, Belkıs Akkale,Teoman Ayık,Gani Müjde, Seren Serengil yer alırken daha bir çok ünl

Su ve Ateş filmine muhteşem gala!
Galası, birçok ünlünün katılımıyla gerçekleştirilen film konuklardan çok beğeni topladı.
 
Galaya katılan ünlüler arasında Ferdi Tayfur,Suna Yıldızoğlu,Oya Aydoğan, Nuri Alço, Belkıs Akkale,Teoman Ayık,Gani Müjde, Seren Serengil yer alırken daha bir çok ünlü isim de galada hazır bulundular. 
Çekimlerinin Türkiye ve Londra’da yapıldığı aşk ve intikam çemberinde geçen filmin başrollerini Özcan Deniz, Yasemin Allen ve Pelin Akil paylaşıyor.
 
Kaan Çakır, Yusuf Akgün, Cem Uçan, Burcu Kıratlı, İrem Candar, Burçin Birben, Şefika Ümit Tolun, Barış Yalçın, Sera Tokdemir, Açelya Elmas ve Tamer Levent’in rol aldığı, Avşar Film ve DNZ Film ortak yapımı olan filmin senaryosu Özcan Deniz’e ait. 
 
Kaderinden kaçarken aşka tutulan bir adamın hikayesinin anlatıldığı filmde, tutkulu bir aşkın alt üst ettiği hayatlar ve bu hayatların darmadağın hikayeleri konu ediliyor.
 
Filmde, İngiltere - Türkiye hattında gelişen bir aşkın hikayesi ile birlikte, Türkiye’nin feodal yapısı da farklı bir bakış açısıyla işleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem