Su kuyusuna inen 2 kişi öldü

 Elmadağ'daki bahçelerinde bulunan su kuyusunu temizlemek için aşağı inen Özkan Öney, metan gazından zehirlenerek baygın düştü.Durumu fark edip yardım için kuyuya inen Ekrem Öney de gazdan etkilendi.Olay sırasında orada bulunan akrabalarının bağırışlarına

Su kuyusuna inen 2 kişi öldü

 

Elmadağ'daki bahçelerinde bulunan su kuyusunu temizlemek için aşağı inen Özkan Öney, metan gazından zehirlenerek baygın düştü.

Durumu fark edip yardım için kuyuya inen Ekrem Öney de gazdan etkilendi.

Olay sırasında orada bulunan akrabalarının bağırışlarına koşan Bülent Bayar isimli vatandaş da yardım için kuyuya indi.

Bayar da gazdan etkilenerek kuyudan çıkamadı.

Polis ve vatandaşlar halat yardımıyla Özkan Öney'i kuyudan çıkarttı. Hastaneye kaldırılan Özkan Öney tedavi altına alındı.

Daha sonra olay yerine gelen itfaiye duruma müdahale etti. Kuyuya ilk inen itfaiye erinin halatının kopması üzerine itfaiye eri de metan gazından etkilendi ve başka bir halat yardımıyla arkadaşları tarafından kuyudan çıkartıldı.

 

İtfaiye eri, olay yerinde bulunan ambulansta tedavi edildi. Arama kurtarma ekipleri tarafından kuyuya oksijen verildi.

Hazırlıkların ardından oksijen tüpüyle aşağı inen arama kurtarma görevlileri, kuyuda bulunan Bülent Bayar ve Ekrem Öney'in cansız bedenlerini çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler