Star Medya Grubundan açıklama

Star Medya Grubu'ndan Murat Sancak'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, "Ne bomba ne kurşunlar ne açık ya da gizli tehditler bizi ülke sevdasından, gayri milli projeleri deşifre etmekten ve bu yönde haber yapmaktan alıkoyamayacaktır"

Star Medya Grubundan açıklama

Star Medya Grubu'ndan Murat Sancak'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, "Ne bomba ne kurşunlar ne açık ya da gizli tehditler bizi ülke sevdasından, gayri milli projeleri deşifre etmekten ve bu yönde haber yapmaktan alıkoyamayacaktır" denildi.

Star Medya Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Star Medya Grubuna yönelik son dönemde sistemli bir şekilde yapılan hedef gösterme çabaları bir kez daha meyvesini verdi. Geçen ay Star Medya Grubuna bağlı 24 Televizyonu ve Star Gazetesi'nin bulunduğu binanın bahçesine bomba bırakan teröristler, bu kez Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ı hedef aldı. Evinden, Star Medya Grubuna gelirken maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına maruz kalan Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak saldırıdan yara almadan kurtuldu. Makam aracına önce çarparak durdurmaya çalışan teröristler ardından aracı çapraz ateşe tutarak hedeflerine ulaşmak istedi. Koruması ve şoförünün karşılık vermesi üzerine olay yerinden kaçan teröristlerin aranmasına devam ediliyor. Uzmanlar, saldırının sadece korkutmak amacıyla değil, araca yönelik onlarca kurşun ve bu kurşunların özellikle makam tarafına sıkılması nedeniyle amacın direk öldürmek olduğunu belirtiyor. Gerçekleri açıklamaktan, Türkiye üzeninde oynanan gayri milli oyunları deşifre etmekten bir an bile geri durmayan Star Medya'yı bomba ile suikast tertiplemekle susturmaya çalışan terör gruplarının bu çabalarının beyhude olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Terör grupları hedeflerine bomba ile kurşun ile ulaşmak isterken, onları motive etmek adına, 24 Televizyonu ve Star Gazetesini açıkça hedef gösteren siyasi parti liderleri, onların uzantısı medya kuruluşları ve ruhunu satan bazı aydınlara da bir çift sözümüz var. Türkiye'nin gayri milli unsurlara teslim edilmesini hedefleyen her türlü hamle, karşısında Star Medya Grubunu bulacaktır. Ne bomba ne kurşunlar ne açık ya da gizli tehditler bizi ülke sevdasından, gayri milli projeleri deşifre etmekten ve bu yönde haber yapmaktan alıkoyamayacaktır. Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın ifadesiyle "bunca vatan evladı şehit olurken bizim canımızın ne önemi var" cümlesiyle Star Medya çalışanları olarak bu tehditlerin bizi yıldıramayacağını bir kez daha hatırlatmak isteriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler