Sporculardan şehitlere...!

Dün gece yarısı düzenlenen hain saldırı sonrası spor camiası da üzüntülerini belirten mesajlar atarak şehitlere başsağlığı diledi.Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dün gece yapılan ve 24 Mehmetçik'imizin şehit olduğu hain saldırının ardından bazı sporcular ve

Sporculardan şehitlere...!

Dün gece yarısı düzenlenen hain saldırı sonrası spor camiası da üzüntülerini belirten mesajlar atarak şehitlere başsağlığı diledi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dün gece yapılan ve 24 Mehmetçik'imizin şehit olduğu hain saldırının ardından bazı sporcular ve kulüpler mikro blog sitesi twitter aracılığıyla başsağlığı mesajları yayınladılar. Öte yandan birçok Süper Lig kulübüde resmi internet sitesinden terörü lanetledi.

İşte twitterdan atılan mesajlardan bazıları...

emrecolak1010 Emre Çolak / Galatasaray

Allah bin türlü belalarını versinn .. Başımız saolsun bütün şehitlerimizin ailelerine sabır diliyoruz.. Allah yardımcıları olsun


sercanyildirim9 Sercan Yıldırım / Galatasaray

26 ANA 26 BABA 26 ARKADAŞ 26 CAN Yandı.26 OCAK SÖNDÜ BUGÜN.BAŞIMIZ SAĞOLSUN...


Kasimpasa1921 Kasımpaşa

Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya çalışanlar bu amaca ulaşamayacaktır. Başımız sağolsun.


isilalben10 Isıl Alben / MP Galatasaray

24 sehıt 18 yaralı. Sehıtlerımızın mekanı cennettır, Allah aılelerıne sabır versın. Ama bıze sabır vermesın kı daha fazla sehıt vermeyelım


ErtugrulTSKRN Ertugrul Taskiran / Fenerbahçe

Vallahi inanamiyorum bunun cozum yolu neyse onu yapsinlar yalandan milleti kandirmasinlar. "Bu son olsun" demekten utaniyorum artik!!


semihsenturk_23 Semih Şentürk / Fenerbahçe

Tum turkiyemizin basi sagolsun.allah kederli sehit ailerine sabir versin!!!


nurisahin05 Nuri Şahin / Real Madrid

başımız sagolsun... !!!


Andre Moritz10 Andre Moritz / Mersin İdmanyurdu

Uyanmak ve o kadar kotu haberler gormek insan uzulur, yeter artik!! Allah SEHIT ailelerine sabir versin... Aciniz acimizdir.

Trabzonspor

Lanetliyoruz!
Yüksekova ve Çukurca'daki saldırılarda 24 askerimizin şehit olduğu haberini almış olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.

Son yılların en ağır terörist saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti'ne başsağlığı diliyoruz.

Bu vesileyl terörü bir kez daha lanetliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırılarda 20'den fazla askerimizin şehit olduğunu, 10'dan fazla askerimizin ise yaralandığını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Bilinmelidir ki,  ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır.

Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerindeki askeri birliklere gece yarısı baskın düzenleyen teröristlerin uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla saldırıları sonucu 24 askerimizin şehit düştüğü, çoğu ağır 22 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir tepki ve üzüntüyle öğrendik.

Dün Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde, 5'i polis 8 vatandaşımızın yaşamını yitirmesine neden olan kalleş bombalı saldırının üzerinden daha 24 saat geçmeden gerçekleşen bu hain saldırıları da lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet; şehitlerin yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Ulusuna başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Beşiktaş JK

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerimizin şehit olduğu, 18 askerimizin yaralandığı hain terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz.

Gece yarısı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü mensuplarının emniyet ve jandarma binalarına ateş açması ile başlayan çatışmada, 24 askerimizin şehit olduğunu ve 18 askerimizin yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hain terör saldırısını lanetlerken, şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem