Sözleşmelilere kadro müjdesi

4/B'liler ile mahalli idareler ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan sözleşmeli sağlık personeli kadroya alınacak Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Karanamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ihdas edilen m

Sözleşmelilere kadro müjdesi
4/B'liler ile mahalli idareler ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan sözleşmeli sağlık personeli kadroya alınacak
 
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Karanamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ihdas edilen maddeyle, kamu kurum ve kuruluşlarının merkez ve taşra teşkilatı ile bunlara bağlı döner sermayeli kuruluşlarda, ayın ve haftanın bazı günleri ya da günün belirli saatleri gibi kısmi zamanlı çalışanlar ile yükseköğretim kurumlarının Araştırma-Geliştirme projelerinde proje süreleriyle sınırlı olarak çalışanlar hariç olmak üzere, 25 Haziran 2013 tarihi itibarıyla; 657 sayılı Kanun'un 4. maddesinin B fıkrası ve 4924 sayılı kanun uyarınca  vizelenmiş veya ihdas edilmiş sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarında çalışanlar ile il özel idaresi, belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birliklerinde Belediye Kanunu'nun 49. Maddesi'nin üçüncü fıkrası uyarınca çalışmakta olan personel, memur kadrosuna atanacak.
 
Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, söz konsu madde kapsamında,  4/B statüsünde 72 bin 485, mahalli idarelerde 23 bin 248, Sağlık Bakanlığı'nda 772  olmak üzere toplam 96 bin 505 personelin kadroya geçirileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler