Sözleşmeli personele kadro verilecek mi?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından sözleşmeli personelin durumu hakkında bir açıklama yaptı.Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da düzenlenen topla

Sözleşmeli personele kadro verilecek mi?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından sözleşmeli personelin durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da düzenlenen toplantı, yaklaşık 6 saat sürdü.
 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Arınç, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'de çalışanların durumunu ayrıntılı olarak anlatan bir sunum yaptı. Bu sadece sözleşmeli personeli değil tüm çalışanları ilgilendiren ayrıntılı bir çalışma.
 
Şu an itibariyle sözleşmelilerin durumu ile ilgili soruya net bir cevap verilemez. Kamu personel rejimi ve tüm çalışanlarla ilgili önemli konuların yer aldığı bu çalışmanın daha da geliştirilmesi için Başbakanımız talimat verdi. Bir sonraki Bakanlar Kurulu'nda bir daha görüşülecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler