Soylu "Trabzon'a o hastane ya yapılacak ya yapılacak"

Akyazı’daki dolgu sahasının yarısında Trabzonspor Stadyum inşaatı sürüyor. Hemen yan tarafında Şehir Hastanesi yapılması projelendirilmesi tartışma konusu oldu. Trabzon Tabipler Odası buraya hastane yapılmasının uygun olmayacağını belirterek 314 kişi üzer

Soylu "Trabzon'a o hastane ya yapılacak ya yapılacak"

Akyazı’daki dolgu sahasının yarısında Trabzonspor Stadyum inşaatı sürüyor. Hemen yan tarafında Şehir Hastanesi yapılması projelendirilmesi tartışma konusu oldu.

Trabzon Tabipler Odası buraya hastane yapılmasının uygun olmayacağını belirterek 314 kişi üzerinde yaptıkları kamuoyu anketinin de sonuçlarını açıkladı. Trabzon Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı da buraya şehir hastanesi yapılmasının uygun olmadığını daha önce söylemişti. Bugün Arsin’de bir dizi açılışlara katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, yapılan eleştirilere ve “Buraya hastane yapılamaz” diye karşı çıkanlara cevap verdi.

Bakan Soylu, "Geçen günlerde Trabzon Tabip Odası anket yapmış, Akyazı’nın yanına hastane yapılmazmış. Ne anketi, nerede yapmışlar. Sizin anketinizi nerede yaptığınızı bilmiyorum. Biz iki kez anketlerden çıktık. Biz hizmet yapmak istiyoruz. Biz bu istemezukçu tavrı çok gördük. İstemezuk dediniz biz hep yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bu hayırcılara rağmen biz hep yapmaya devam ettik. Bu tavırlarından vazgeçsinler. Orada bir şehir hastanesi yapılacak, bölgenin en modern hastanesi olacak. Herkes bunu böyle bilsin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem