Soylu: Sözlerim tam anlaşılmadan aktarıldı,çok üzüldüm

Bakan Süleyman Soylu’ya sabah yürüyüşündeki sözlerini sorduk

Soylu: Sözlerim tam anlaşılmadan aktarıldı,çok üzüldüm
Haber61/Haber Servisi
Levent USTABAŞI


İçişleri Bakan Süleyman Soylu, dün geldiği Trabzon’da sabah yürüyüşüne kızıyla çıktı. Ayasofya Beşirli arasında yaptığı yürüyüşte büyük ilgi gören ve vatandaşlarla birlikte sohbet ede ede yürüyen Bakan Süleyman Soylu, aynı zamanda Diyabet haftası nedeniyle düzenlenen programa da katıldı. 

Program sırasında vatandaşların sorularını da yanıtlayan Bakan Süleyman Soylu’nun sözleri bir gazetede haber oldu. Bu sözlerle ilgili Bakan Soylu’ya değerlendirmede bulunmak için sorular sorduk.

Özellikle Trabzonspor ile ilgili sözlerini de sorduğumuzda Bakan Soylu, “Galatasaray da Trabzonspor gibi geçen sezon zor bir dönem geçirdi. Ama o zor dönemi kulübü ve camiası sabrederek atlattılar. Trabzonspor da bu zor dönemi sabrederek aşacağına inanıyorum. Trabzon çocuklarına oyuncularına güvensin. Onları sıkıştırmasın destek olsun.” diyerek şöyle devam etti; “Benim bu şekilde bir yaklaşımım varken sözlerim çarpıtıldı. Bazı şeyleri abartılmış, çok üzüldüm. Aradım konuyla ilgili görüştüm. Düzeltilmesini sözlerimin bu şekilde olmadığını söyledim” şeklinde konuştu. 

Kentteki trafik sorunlarıyla alakalı vatandaşlarla sohbetini hatırlattığımızda Bakan Soylu, “Kentimizin trafiği öncelikli ve orta vadeli hazırladığımı projelerin tamamlanmasıyla rahatlayacak” diyerek, “Orada benim bu şekilde girişim oldu. Devamında Kanuni Bulvarı’nı ve diğer Kaşüstü gibi çözüm olacak noktaları hatırlattım. Güzel şeyler olacak. Kentimiz çok hızlı büyüyor ve trafik sıkışıklığı paralelinde artıyor. Buna karşılık çözümlerimiz sürüyor. Gülcemal Projesi de önemli bir projedir. Bitirildiğinde dolgusu da tamamlandığında kente değer katacak düzenlemelerle Trabzon marka değerini ciddi şekilde yukarılara çekecektir. Bu şekilde yorumlarım oldu. Diğerleri benim düşüncelerim değildir. Sözlerimi herhalde doğru anlayamadan kendilerine göre yorumlayıp, yazanlar oldu” şeklinde cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler