Soylu: Sorumluluğumuzu biliyoruz

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu,  " Allah nasip ederse 4 yıl sonra  karşınıza geleceğiz, çok çalışacağız, ilginize mazhar olduktan sonra da buradan altı milletvekilimiz ile birlikte Ankara'ya gideceğiz" dedi. Teşekkür ziyaretler

Soylu: Sorumluluğumuzu biliyoruz

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu,  " Allah nasip ederse 4 yıl sonra  karşınıza geleceğiz, çok çalışacağız, ilginize mazhar olduktan sonra da buradan altı milletvekilimiz ile birlikte Ankara'ya gideceğiz" dedi.

Teşekkür ziyaretleri için Sürmene ilçesine seçim otobüs ile giren Milletvekillleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, milletvekili adayı Ergin Aydın, İl Başkanı Haydar Revi, ilçe başkanı Aydın Bayraktar, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün vatandaşları selamladı.

img_7641.jpg

Vatandaşları selamlayan milletvekillerine büyük sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar ve partililer, otobüsün önünü keserek, Soylu ve beraberindeki milletvekillerine sarılarak sevgilerini gösterdiler.

Sürmene ilçe başkanlığı önünde seçim otobüsü üzerinden milletvekillleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Ergin Aydın, İl Başkanı Haydar Revi vatandaşları selamladı.

Daha sonra ise AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu,  vatandaşlara hitap etti.

SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ...

"Allahıma binlerce şükürler olsun. Yapılan dualar hürmetine, semaya kalkan eller hürmetine, aziz milletimizin ferasetiyle, bugün Türkiye yolculuğuna devam etmektedir. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. Bu milletin çok büyük millet olduğunu 1 Kasım akşamı vereceği kararın başımızın üzerinde yeri olduğunu aylardır anlatıyoruz. Allah sizden razı olsun. Türkiye'nin çerçevesini dağıtmak istediler, siz cevap verdiniz, Türkiye'nin içerisİni karıştırmak istediler, siz cevap verdiniz, istikrar dediniz, huzur dediniz. Siz dediniz ki, biz Türkiye'yi bu hizmet kadrolarıyla yarınlara taşımak istiyoruz.Sürmeneli hemşehrilerim değerli büyüklerim, ilk gün ne konuştuğumu biliyorum. Bize 258 bin oy verdiniz, 258 milletvekili çıkardık, dedik ki 300 bin oy verin 300 milletvekili çıkartalım, şimdi 325 bin oy verdiniz 317 milletvekili çıkardık. Minnettarız, müteşekkiriz, sorumluluğumuzu biliyoruz"

4 YIL SONRA ALTIMIZ BİRLİKTE ANKARA'YA GİDECEĞİZ

"Reformlarla büyük dönüşüm programlarıyla diğer taraftan milletimizin refahını yükseltmek için büyük projelerlerimizi tamamlamak, yenilerine başlayabilmek için iş başı yapıyoruz. Siz bize çalışın dediniz, çok çalışacağız. Siz doğru yoldan ayrılmayın dediniz, ayrılmayacağız, biz sizin hizmetkarınız olacağız, biz sizin abileriniz olacağız. Sürmene bize yüzde 76,5 oy verdi. minnettarız, müteşekkiriz Sürmene'ye, bilesiniz çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz. geçen sefer buraya geldiğimizde 4 milletvekili ve 2 adayımız ile elmiştik. Şimdi Allah nasip etti, 5 milletvekiliniz ve bir de adayımız ile geldik. Ama Sürmene bilmenizi istiyorum ki, öyle hizmetler yapacağız ki , yol bizim işimizdir, çocuklarımızın işi, geleceği ve istihdamı bizim işimizdir. Sevginize mazhar olmak, ilginize mazhar olmak, bizim işimizdir.Ülkemizi büyütmek, Dünyanın büyük devletleri arasına yer almak bizim işimizdir. Huzura refaha, istikrara ve güvene Türkiyeyi taşımak bizim işimizdir. Allah nasip ederse 4 yıl sonra da karşınıza geleceğiz çalışacağız, ilginize mazhar olduktan sonra da inşallah burada altımız birden Ankara'ya gideceğiz"

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

"Allah razı olsun hiç bir gün bizi burada sevgisiz bırakmadınız,  milletimizin geleceğine oy verdiniz,  bu büyük borcun şu omuzlarımızda olduğunu biliyoruz. Kibir yok, tevazu var. büyüklük yok, erdem var, hep birlikte bir büyük çalışmanın altına imza atmak var. Dualarınızla inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Sadece milletimiz rahatlamadı, Gazze rahatladı, Filistin, Balkanlar, Somali, dini bizden olsun olmasın milyonlarca insan Türkiye'de mili iradenin sandığın oyun,reyin ortaya koyduğu sonuçla rahatladı. Türkiye huzura istikrara kavuşacak dedik. Bu sadece bir iktidar meselesi değil, bugün daha rahat gözüktü bu bir memleket olduğu ortaya çıktı. Biliniz ki 5 milletvekiliniz ve vekil adayınız ve il başkanımız ile emrinizdeyiz. Kimse sizin söylediğiniz bir şeye of bile demeyecek. Siz, anamızsınız, siz babamızsınız, siz abimiz, kardeşimiz, sağolun var olun, büyük bir yol açtınız, borcumuzu hizmetlerle ödemeye çalışacağız ama biliniz ki bu millete borç ödenmez. Herkesi kucaklayacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeden 13 yıldır nasıl ülkemizi ilerlettiysek, nasıl ülkemizi demokrasiyle buluşturduysak aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz, sorumluluklarımızın bilincindeyiz"

Daha sonra Soylu ve beraberindekiler Köprübaşı, Hayrat, Of, Çaykara, Dernekpazarı ilçelerini ziyaret ederek, teşekkür ziyaretlerine devam edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler