Soydukları kuyumcunun elini öptüler

Gaziantep'te polise başvuran bir kuyumcu, cep telefonu bayii ve motosiklet acentesi sahibi işyerlerinde hırsızlık yapıldığını söyledi. Şikayetler üzerine çalışma başlatan polis, parmak izi araştırması yaptığı işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye

Soydukları kuyumcunun elini öptüler
Gaziantep'te polise başvuran bir kuyumcu, cep telefonu bayii ve motosiklet acentesi sahibi işyerlerinde hırsızlık yapıldığını söyledi. Şikayetler üzerine çalışma başlatan polis, parmak izi araştırması yaptığı işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
 
Yapılan incelemede, motosiklet acentesi ile telefoncudan 2 cep telefonu çalan şüphelilerin kuyumcudaki hırsızlığı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, girdikleri kuyumcuyu oyalayan 2 kardeşin, küpe çaldıktan sonra sahibinin elini öperek işyerinden ayrıldıkları belirlendi. Polisler, görüntülerden eşkali belirlenen şüphelilerin yapılan araştırma sonunda uyuşturucu bağımlısı 21 yaşındaki Hüseyin ile 19 yaşındaki Osman P. kardeşler olduğunu belirledi.
 
Hırsızlık suçundan sabıkaları da bulunan Hüseyin ve Osman P. kardeşler, dün akşam polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Sorgulamalarında uyuşturucu parası temin etmek için hırsızlık yaptıklarını söyledikleri öğrenilen şüpheli kardeşler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem