Sosyal Medya'ya yasak var mı?

Gezi Parkı olaylarının ardından hükümet tarafından başlatılan Sosyal Medya'ya yönelik düzenlemenin yasak getirmeyeceği belirtildi.Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım siteleriyle ilgili düzenlemenin, yasaklama olmadığını belirterek, "Sahte he

Sosyal Medya'ya yasak var mı?

Gezi Parkı olaylarının ardından hükümet tarafından başlatılan Sosyal Medya'ya yönelik düzenlemenin yasak getirmeyeceği belirtildi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım siteleriyle ilgili düzenlemenin, yasaklama olmadığını belirterek, "Sahte hesaplarla kişilerin hesap açmasının önüne geçilecek" dedi.

Yasak gelmeyeceğini savunan AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik de "Kimse bizden sürpriz de, yasaklama da beklemesin. Medeni ülkelerde bu iş nasıl kayıt altındaysa öyle olacak" açıklamasında bulunmuştu.
Haberin devamı ↓reklam

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise konuyla ilgili ''Siber suçlarla mücadele çalışması var. Sosyal medyayı kısıtlayıcı bir çalışma yok. Sokakta nasıl bir insan öldürmenin cezası varsa, sosyal medyada da işlenen suçun cezası vardır'' yorumunu yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem