Sosyal medya kapanacak mı?

Şanlıurfa dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Facebook ve Youtube hakkındaki tartışmalarla ilgili şunları söyledi:“Facebok, Youtube ulusal güvenliği tehdit eder mahiyet arz etmeye başladı. Batı’da böyle durumlarda uyarı yapılıyor

Sosyal medya kapanacak mı?

Şanlıurfa dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Facebook ve Youtube hakkındaki tartışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Facebok, Youtube ulusal güvenliği tehdit eder mahiyet arz etmeye başladı. Batı’da böyle durumlarda uyarı yapılıyor ve yayınlar kesiliyor. Bizde bunlar yayınlarını din adına devam ettiriyor. Yasal, anayasal suçlar işliyorlar. Montaj, dublaj yapıyorlar. Buna bir çerçeve bulmak lazım. RTÜK bir hazırlık yapıyor. Ama ben komple bir kapatmadan söz etmedim. Ama tamamen kapatma gibi bir şey söz konusu olamaz.”

ERGENEKON TAHLİYELERİ...

Ergenekon tahliyelerini de değerlendiren Erdoğan, “Darbe girişimleri olmamıştır diye düşünmem mümkün değil. Ben başımı kuma gömemem. Darbe girişimlerine hükümete yönelik yasalara ve demokrasiye aykırı hareketlere dair kamuoyuna yansıyan onca ses kaydını ve delili nasıl görmezden geliriz.

Partimizin kapatılmasının iyi olacağı şeklinde verilen beyanatları nasıl unuturuz. Tüm bunlar hepimizin gözleri önünde oldu. Dolasıyla bu girişimlere karşı farklı bir tutum içinde değiliz. Darbe yoktur, darbe girişimi yoktur diyemem.

Ayrıca mahkemenin verdiği kararın beraat değil tahliye olduğu gözden kaçırılmamalı. Bundan kurtuldum diyenler var ama olmaz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem