| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 16 Haziran 2009 18:21

Sonunda yayın yasağı geldi

Otopsi raporundan, cinayette kullanılan testereye kadar her ayrıtının basında yer alması, hem Münevver'in ailesinin hem de haberleri takip edenlerin psikolojilerini bozmuş ve tepkilere neden olmuştu. Emniyet Müdürlüğü'de yaptığı açıklamalarda yayınlanan h

Otopsi raporundan, cinayette kullanılan testereye kadar her ayrıtının basında yer alması, hem Münevver'in ailesinin hem de haberleri takip edenlerin psikolojilerini bozmuş ve tepkilere neden olmuştu.

Emniyet Müdürlüğü'de yaptığı açıklamalarda yayınlanan haberlerin ve Münevver'in babasının sürekli ekranlarda yer almasının soruşturmanın seyrini değiştirdiği ve engellediğini belirtmişti.

Tüm bunların sonunda Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili tüm yayınlara kapsamlı yayın kısıtlaması getirildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!