Songül Öden'den 'aşk' itirafı!..

Akşam'da yer alan habere göre bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı ‘Gümüş’ dizisiyle Arap dünyasında hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Songül Öden, ‘Turki Ekstra’ programına konuştu. Eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bilgiler veren Öd

Songül Öden'den 'aşk' itirafı!..

Akşam'da yer alan habere göre bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı ‘Gümüş’ dizisiyle Arap dünyasında hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Songül Öden, ‘Turki Ekstra’ programına konuştu.

Eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bilgiler veren Öden, arkadaşlıklarının sadece ‘Gümüş’ dizisiyle sınırlı olmadığını belirterek "Kıvanç benim çok sevdiğim bir arkadaşım. O da ailesi de benim için çok özel biri” dedi.

'Serçe Sarayı' diziyle hüsran yaşayan oyuncu ayrıca "İçinde aşk geçmeyen bir projede çalışmak istemiyorum zaten. Her projenin içinde aşk geçsin" diyerek tekliflerde nelere dikkat ettiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem