Son Nefesinde Katilini Söyledi

Adana'da 25 yaşındaki Veysel Çopur, ayrıldığı sevgilisinin nişanlısı 22 yaşındaki Bilal Ergün tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Son Nefesinde Katilini Söyledi

Adana'da 25 yaşındaki Veysel Çopur, ayrıldığı sevgilisinin nişanlısı 22 yaşındaki Bilal Ergün tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

İddiaya göre, Veysel Çopur'un yaklaşık 1.5 yıl arkadaşlık yaptığı Z.K., bir hafta önce Bilal Ergün'le nişanlandı. Nişanlısının daha önce Çopur'la sevgili olduğunu bilen Ergün, dün öğle saatlerinde yolda karşılaştığı mahalleden de arkadaşı olan bu kişiyle tartıştı.

Tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi. Ancak, nişanlısının eski sevgilisine karşı öfkesi bitmeyen Ergün, dün saat 23.00 sıralarında Mirza Çelebi Mahallesi'ndeki evlerinin yakınında Çopur'u bıçakladı.

Bağırtılar üzerine koşan vatandaşlarla, evden gelen Çopur'un halasının kızı Selma İşlerer, yaralıyı bir taksiyle Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Sırt, boyun ve göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Çopur, yolda Selma İşlerer'e, Beni Bilal bıçakladı dedi.

 Acil Servis'teki ilk müdahalesinin ardından ameliyata alınan Çopur, çabalara rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi. Son nefesinde katilini söyleyen Çopur'un halasının kızı Selma İşlerer, polise kuzeninin bu son sözünü aktardı. Olayı soruşturan polis, Bilal Ergün'ü kısa sürede yakaladı. Suçlamayı kabul etmeyen zanlı, Ben kimseyi bıçaklamadım dedi.

Olaya karıştığı iddiasıyla zanlının kardeşi 17 yaşındaki A.E.'yi de gözaltına alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem