Son dakika... TSK acı haberi verdi: 2 şehit, 5 yaralı

Hatay'da sınır karakoluna saldırı düzenlendi. 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.

Son dakika... TSK acı haberi verdi: 2 şehit, 5 yaralı

Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Erol Çavuş Sınır Karakoluna düzenlenen saldırıda 2 askerin şehit olduğu, 5 askerin ise yaralandığı açıklandı. Yaralanan askerler Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne getirildi. 



Hatay’ın Hassa ilçesi Erol Çavuş Sınır Karakoluna akşam saatlerinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 askerin şehit olduğu 5 askerin ise yaralandığı açıklandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 4 Şubat 2018 tarihinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederleri ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine baş sağlığı ve sabırlar diler; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Yaralanan 5 asker Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne getirilirken, haberi alan vatandaşlar da hastane önünde toplandı. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da vatandaşları sağduyulu olmaya davet 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler