Soma’da provokatörler iş başında

Manisa Soma’daki maden faciasının ardında gergin bekleyiş sürerken, yaklaşık 2 bin kişilik bir grup Soma Devlet hastanesi önüne gelerek sloganlar atarak, güvenlik barikatını aşmaya çalıştı. Bu esnada bir grup genç de başbakanlığa ait resmi araçların önünü

Soma’da provokatörler iş başında

Manisa Soma’daki maden faciasının ardında gergin bekleyiş sürerken, yaklaşık 2 bin kişilik bir grup Soma Devlet hastanesi önüne gelerek sloganlar atarak, güvenlik barikatını aşmaya çalıştı. Bu esnada bir grup genç de başbakanlığa ait resmi araçların önünü kesti. Ellerinde taş, pet şişe ve sopalarla saldıran grup araçların camlarını kırarak, ağır hasar meydana getirdiler. Polisin giremediği bölgeye giren bir polis memuru olayları engellemeye çalışırken, son anda grubun elinde linç edilmekten kurtuldu. Grup, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı binasının da camlarını kırdı.

Emniyet güçleri hastane önünde toma ile önlemlerini sıkılaştırırken, kalabalık hastanenin çevresinde ayrı ayrı gruplar halinde bekliyor. Bölgede gergin bekleyiş sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem