Soma'da maden ocağı kapatıldı!

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, 301 işçinin hayatına kaybettiği Soma’da üretim yapan Atabacası maden ocağının kapatıldığını, güvenli hale getirilinceye kadar üretimin yapılmayacağını söyledi.Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne bağlı E

Soma'da maden ocağı kapatıldı!

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, 301 işçinin hayatına kaybettiği Soma’da üretim yapan Atabacası maden ocağının kapatıldığını, güvenli hale getirilinceye kadar üretimin yapılmayacağını söyledi.

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne bağlı Ege Linyit İşletmesi Müessese Müdürlüğü önünde eylem yapan işçilere açıklamalarda bulundu. Bahattin Atçı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Atabacası olan ocak faaliyete kapatıldı. Tam güvenli hale getirilinceye kadar üretim yapılamayacak. Güvenli hale getirilinceye kadar, müfettişlerimiz ocağı girilebilir deyinceye kadar üretim yapılamayacak. Kazanın meydana geldiği ocak da kapalı. Geriye Işıklar ocağı kaldı. Müfettişlerimiz de oraya girecek. Tüm eksiklikler tamamlandıktan sonra ocaklara gireceksiniz. Müfettişlerimiz İmbat’a da girecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem