Soma'da korkutan görüntü

Özellikle Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'ye ait Işıklar İşletmesi ve Ata Bacası İşletmesi'nin de aralarında bulunduğu bölgedeki yolda heyelan oluşmuş durumda.Yolda derin çatlaklar meydana gelmiş. Daha çok iş makinelerinin kullandığı bu yoldaki çatlakları ört

Soma'da korkutan görüntü

Özellikle Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'ye ait Işıklar İşletmesi ve Ata Bacası İşletmesi'nin de aralarında bulunduğu bölgedeki yolda heyelan oluşmuş durumda.

Yolda derin çatlaklar meydana gelmiş. Daha çok iş makinelerinin kullandığı bu yoldaki çatlakları örtmek ve yolu düzeltmek için bugün bir Greyder görevlendirildiği belirtildi. Facianın yaşandığı maden ocağına giden anayolun kenarları ise hafriyatla dolu.

Dökülen kömür hafriyatlarından dumanlar yükseliyor. Bunu gören bazı vatandaşlar, elini toprağa değdirerek sıcaklığına bakıyor.v

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem