Sokak ortasında karısını öldürdü!

Eşinin ölümünün ardından 6 ay kadar önce N.K.(42) ile ikinci evliliğini yapan Necip K.(59), birkaç hafta önce yeni eşi ile tartışmalar yaşayınca evden ayrıldı. Necip K., ölen annesi ve eşinin mezarlarını ziyaret için mezarlığa gitti. Mezarlık dönüşü yeni

Sokak ortasında karısını öldürdü!

Eşinin ölümünün ardından 6 ay kadar önce N.K.(42) ile ikinci evliliğini yapan Necip K.(59), birkaç hafta önce yeni eşi ile tartışmalar yaşayınca evden ayrıldı. Necip K., ölen annesi ve eşinin mezarlarını ziyaret için mezarlığa gitti. Mezarlık dönüşü yeni eşi N.K.'yı yanında başka biri ile gördüğünü öne süren öfkeli koca, eşi ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Eşinin 'yanımdaki kişi akrabam' demesine aldırış etmeyen ve sinirlerine hakim olamayan öfkeli koca, yanında bulunan bıçakla eşini karnından ve boğazından bıçakladı. Olayı gören vatandaşların ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri olayın meydana geldiği yerden mezarlık yönüne doğru giden Necip K.'yı yakaladı, suç aleti bıçağa ise el konuldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan 2 çocuk annesi N.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan öfkeli kocanın, Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ilk ifadede mezarlık ziyaretinin ardından dönüşte eşini bir erkekle gördüğünü, bu yüzden tartışma yaşandığını ve olayın meydana geldiğini söylediği belirtildi.

Hayatını kaybeden N.K.'nin önceki evliliğinden olan ve ilköğretim okulunda öğrenim gören kızını ziyaret ettiği ve bu ziyaretin ardından okulun 100 metre kadar uzağında eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybettiği öne sürüldü. Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan N.K.'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem