Sokağa tükürene para cezası

Londra'nın Enfield Belediyesi, yerlere tükürenlere para cezası verecek. ygulama ile sokağa tükürenler, 80 sterlin para cezasına çarptırılacaklar. Kaldırım ve caddelere tükürülmesi cezalandırılırken, park gibi alanlar benzer yaptırımlardan muaf tutulacak.

Sokağa tükürene para cezası

Londra'nın Enfield Belediyesi, yerlere tükürenlere para cezası verecek. ygulama ile sokağa tükürenler, 80 sterlin para cezasına çarptırılacaklar. Kaldırım ve caddelere tükürülmesi cezalandırılırken, park gibi alanlar benzer yaptırımlardan muaf tutulacak. Yeni düzenleme kapsamında uygulamadan, yerlere sigara izmariti ve çöp atan kişilere ceza uygulayan belediye görevlileri sorumlu olacaklar. Yere tükürürken yakalanan kişiler, verilen cezayı ödememeleri halinde 500 sterline kadar varan yaptırımlarla karşılaşabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem