Şok ses kaydı! Başbakan'dan Bahçeli'ye sansür!

 Başbakan Erdoğan’ın, Habertürk TV ekranındaki bir son dakika bandındaki ifadeler yüzünden kanal yöneticisi Fatih Saraç’ı arayarak, derhal müdahale ettiği konuşmanın ses kaydı yayınlandı.Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, BİM marketler zincirinin kurucu ortaklar

Şok ses kaydı! Başbakan'dan Bahçeli'ye sansür!

 Başbakan Erdoğan’ın, Habertürk TV ekranındaki bir son dakika bandındaki ifadeler yüzünden kanal yöneticisi Fatih Saraç’ı arayarak, derhal müdahale ettiği konuşmanın ses kaydı yayınlandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, BİM marketler zincirinin kurucu ortaklarından olan ve daha sonra Turgay Ciner'in sahibi olduğu Ciner Yayın Holding'in başına getirilen Fatih Saraç'tan, Habertürk TV'nin ekranından bant akışı içinde geçirilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini çıkarmasını istediği ortaya çıktı.

Erdoğan, Saraç'a, Gezi Parkı olayları sırasında 4 Haziran 2013'te Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü göreve çağıran MHP lideri Bahçeli'nin sözlerinin Habertürk ekranında akan yazılı banttan (KJ) geçmesine tepkisini dile getirerek, bunlara ne gerek olduğunu söylüyor. Saraç ise bu isteği yerine getiriyor.

İŞTE O SES KAYDI/ TIKLAYIN
Fatih Saraç daha sonra kanaldan ilgili kişiyi arayarak alt yazının kaldırılmasını istiyor ve Başbakan Erdoğan'ı rahatsız eden alt yazı Habertürk ekranlarından kaldırılıyor.
 
Fas'tan aradığını ve Habertürk'ü izlediğini belirten Erdoğan ile Saraç arasında geçen konuşmanın ayrıntıları twitterda ve youtubeda Haramiler100 adlı kullanıcı tarafından yayınlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem