Soğuk hava yurdu etkisi altına aldı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Güney Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Konya, Karaman, Niğde ve Kayseri çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla kıyılarında kuvvetli olmak üzere, Güney Ege ve Ak

Soğuk hava yurdu etkisi altına aldı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Güney Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Konya, Karaman, Niğde ve Kayseri çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla kıyılarında kuvvetli olmak üzere, Güney Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, güney kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege' de kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 5
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 10
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 12
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 19
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yağmur ve sağanak, iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 17
Samsun: Parçalı bulutlu 10
Trabzon: Parçalı bulutlu 10
Erzurum: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu -3
Diyarbakır: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 10

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem