Şoför yol ortasında otobüsü bırakıp kaçtı

Kayseri-İstanbul seferini yapan bir otobüs firması, Ankara'da şoför değişikliği yaptıktan sonra, yeni şoförün otobüsü 3-4 kez stop ettirmesi üzerine yolcular tepki gösterince, şoför otobüsü bırakıp kaçtı.Olay, saat 05.00 sıralarında Kuzey Çevre Yolu'nda m

Şoför yol ortasında otobüsü bırakıp kaçtı

Kayseri-İstanbul seferini yapan bir otobüs firması, Ankara'da şoför değişikliği yaptıktan sonra, yeni şoförün otobüsü 3-4 kez stop ettirmesi üzerine yolcular tepki gösterince, şoför otobüsü bırakıp kaçtı.

Olay, saat 05.00 sıralarında Kuzey Çevre Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kayseri-İstanbul seferini yapan bir otobüs firması, şoför değişikliği için Ankara otogarına uğradı. Yeni şoför, otobüs seyir halindeyken 3-4 kez stop ettirdikten sonra bariyerlere çarpacağı sırada yolcuların tepki göstermesi üzerine, otobüsü bırakarak kaçtı.

Otobüs firmasını arayarak durumu anlatan yolcular, aldıkları cevapla şaşkına döndü. Otobüs firması, eski şoförün tekrar yola devam edebileceğini söyledi. Yolcular ise eski şoförün çok uykusuz olduğunu bildikleri için bu halde yola devam etmeyeceklerini otobüs firmasına iletti. Otobüs şoförü ve muavinler, yolcuların bu mağduriyetini görüntülemek isteyen gazetecilerin görüntü almasına engel olmaya çalıştı. Otobüs şoförü ve muavinlere tepki gösteren yolcular, gazetecilerin işini yaptığını belirterek, yaşadıkları sıkıntıların görüntülenmesini istedi.

Tepkiler üzereni yeni bir otobüs ve şoför gönderen firma, yolcuları bu otobüse alarak yoluna devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler