Soba yine iki cana daha kıydı

Olay, Sırasöğütler Mahallesi 1624 Sokak'ta meydana geldi. İşten dönen Murat Özgören, annesi Bahar ve çocukları İsmail (9) ile Emre'nin (8) hareketsiz şekilde kanepede yattıklarını gördü. Annesi ile çocuklarını hemen dışarı çıkaran Özgören, 112'yi aradı. E

Soba yine iki cana daha kıydı

Olay, Sırasöğütler Mahallesi 1624 Sokak'ta meydana geldi. İşten dönen Murat Özgören, annesi Bahar ve çocukları İsmail (9) ile Emre'nin (8) hareketsiz şekilde kanepede yattıklarını gördü. Annesi ile çocuklarını hemen dışarı çıkaran Özgören, 112'yi aradı. Eve gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 68 yaşındaki Bahar Özgören'in hayatını kaybettiği belirlendi. Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuklardan İsmail Özgören de burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ciddiyetini koruyan Emre Özgören ise İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Annesi ve çocuklarını dışarı çıkarmaya çalışırken karbon monoksit gazına maruz kaldığı için fenalaşan Murat Özgören ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler