Soba faciası: Hamile bayan öldü

İstanbul Maltepe'de, 7 aylık hamile kadın ile dedesi sobadan sızan karbonmonoksit gazı sebebiyle hayatını kaybetti. Kadının eşi ise durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, Gülensu Mahallesi Seyran Sokak üzerinde bulunan bir gecekond

Soba faciası: Hamile bayan öldü

İstanbul Maltepe'de, 7 aylık hamile kadın ile dedesi sobadan sızan karbonmonoksit gazı sebebiyle hayatını kaybetti. Kadının eşi ise durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gülensu Mahallesi Seyran Sokak üzerinde bulunan bir gecekonduda yaşayan Gündoğdu ailesi, gece sobayı yakarak uyudu.

Şiddetli rüzgarın etkisiyle, sobadan sızan karbonmonoksit gazi bacadan çıkamayınca evin içine doldu.

O sırada uykuda olan Hakkı Gündoğdu (30) eşi Süreyya Gündoğdu (24) ve dedesi Hüseyin Gündoğdu (85) karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hakkı Gündoğdu şans eseri uyandı ve içerideki gazi hissedip kendisini dışarı attı.

Sağlık ekiplerine konuyla ilgili haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, evdeki pencereleri açıp gazın çıkmasını bekledikten sonra eve girdi.

Yaptıkları kontrol sonucu 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Süreyya Gündoğdu ve dedeleri Hüseyin Gündoğdu'nun öldüğü tespit edildi.

Hakkı Gündoğdu, ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine, sağlık ekiplerinin ihbarı ile polis sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri evde ve cesetler üzerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından cesetler de Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler