Size de maaş bağlanmış olabilir

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürlüğü, arşivlerde fiziki ortamda bulunan bordro bilgilerinin sisteme yüklenmesiyle 115 sigortalı yakınına hak sahibi olarak maaş bağlanmasını sağladı.SGK Bursa İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yapılan çalışma

Size de maaş bağlanmış olabilir

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürlüğü, arşivlerde fiziki ortamda bulunan bordro bilgilerinin sisteme yüklenmesiyle 115 sigortalı yakınına hak sahibi olarak maaş bağlanmasını sağladı.

SGK Bursa İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yapılan çalışma sonucu vefat eden anne, baba ve eşlerinden dolayı aylık almaya hak kazanan hak sahipleri müdürlüğe davet edilerek, müracaatlarının alınması sonrasında maaş bağlanması işlemlerine başlandı.
Başlangıç olarak ilk hak sahibi olan Hamide Akbaş, müdürlüğe gelerek aylık bağlanması müracaatında bulundu. 1982 yılında vefat eden eşinden dolayı dul aylığı almaya hak kazanan Hamide Akbaş, İl Müdürü Ahmet Metin'i makamında ziyaret ederek duyduğu memnuniyeti ifade etti. 30 yıldır devlet dairelerinde karşılaşmadığı güler yüzü, ilgiyi şimdi görebildiğini ifade eden Akbaş, güler yüzün yanı sıra işlemlerin çok çabuk ilerlediğini ve bundan çok etkilendiğini belirtti. Akbaş, "SGK’daki değişimi duyuyordum, inanmıyordum. Yaşadım görünce inandım. Türkiye’deki gelişmeleri Danimarka’dan görebiliyoruz. Ülkemin bu hale gelmesi beni çok mutlu etti, para hiç önemli değil” dedi.
Ahmet Metin, aslında uzun yıllar önce yapılması gerekeni yerine getirdiklerini ifade ederek, "Vatandaşımıza hizmet için buradayız. Yapılan işlemlerin tamamı vatandaşımızın memnuniyeti içindir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler