Sivas'ta ikizini buldu!

Atalay Demirci, Kel Alaka adlı Stand-up gösterisi ile Sivaslılarla buluştu. Gösterinin sonunda Atalay Demirci’ye bir sürpriz yapıldı. Kendisine benzerliğiyle dikkat çeken Alparslan Doğancı ile karşılaşınca uzun yıllar bulamadığı kardeşini bulmuş gibi sarı

Sivas'ta ikizini buldu!
Atalay Demirci, Kel Alaka adlı Stand-up gösterisi ile Sivaslılarla buluştu. Gösterinin sonunda Atalay Demirci’ye bir sürpriz yapıldı. Kendisine benzerliğiyle dikkat çeken Alparslan Doğancı ile karşılaşınca uzun yıllar bulamadığı kardeşini bulmuş gibi sarılan Demirci, Doğancı’nın kendisine bu kadar benzemesine çok şaşırdı. 
 
Yetenek Sizsiniz yarışmasında birinci olan komedyen Atalay Demirci Sivaslıları gülmekten kırdı geçirdi. Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nde yapılan Kel Alaka adlı Stand-up gösterisine ilgi yoğundu. Seyirciyle diyalog içinde geçen gösteride Demirci, gittiği şehirlerde tanık olduğu ilginç, komik ve trajikomik anılarını mizahi bir dille anlattı. Yetenek Sizsiniz yarışmasından öncede sahnelerde olduğunu belirten Demirci, yarışma ile birlikte yıldızının daha da parladığını ifade etti. 
 
YOLDA GÖRENLER ATALAY DİYE SARILIYOR
 
Gösterinin sonunda Atalay Demirci kendisine benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sivaslı Alparslan Doğancı ile kuliste bir araya geldi. Kardeşim deyip birbirlerine sarılan Demirci ve Doğancı ikilisi basın mensuplarına poz verdi. 
 
İkilinin muhabbeti herkesi güldürdü. Daha öncede başından bir olayı anlatan Demirci ikizi gibi kendisine benzeyen Alparslan Doğancı’yı kendisinden daha yakışıklı bulduğunu belirterek, bıyıklarını da kendisine benzetmesini istedi ve aynaya bakıyormuş gibi hissettiğini ancak biraz daha kilolu hali olduğunu dile getirdi. 
 
Alparslan Doğancı herkesin kendini Atalay Demirci’ye benzettiğini, fotoğraf çektirmek isteyenlerin haddi hesabı olmadığını anlatarak, sonradan olmadığını öğrenenlere ise amcasının oğlu olduğunu söyleyip geçiştirdiğini söyledi.
 
Burada açıklamalarda bulunan Demirci, Yetenek Sizsiniz yarışmasından öncesine değinerek, 15 yıldır bu ülkeyi karış karış gezdiğini ancak televizyonda olunmadığı zaman açıkçası çok fazla mesafe kat edilemediğine işaret etti. Demirci şöyle devam etti: “Yetenek Sizsiniz yarışması elbette bizim hayatımızda çok başka şeylere sebep oldu bu konuda Acun Beye ne kadar teşekkür etsek az. Ayrıca programın gençlerin üzerinde etkisi ve faydası olduğunu düşünüyorum. Gençliğin kendini ifade edebileceği alan çok az dolayısıyla gerçekten de bir fırsat oluyor ve bu bakımdan da sosyal açığı kapatıyor diye düşünüyorum.” 
 
Atalay Demirci, bir komedi filmi çekeceğinin de sinyallerini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem