Sirt’ten silah sesleri yükseldi

Siirt'te devriye gezen polis ekipleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 terörist öldürülürken, 1 terörist ise sağ ele geçirildi. Çatışmada bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.Edinilen bilg

Sirt’ten silah sesleri yükseldi

Siirt'te devriye gezen polis ekipleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 terörist öldürülürken, 1 terörist ise sağ ele geçirildi. Çatışmada bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Kooperatif Mahallesi'nde bir otel yakınında meydana geldi. Zırhlı araçla devriye gezen polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurmaya çalıştıkları 1'i kadın 2 şüpheli, polis ekiplerine silahla saldırdı. Çıkan çatışmada 1 terörist ölü olarak ele geçirilirken, 1 polis de yaralandı.

YARALI POLİSİN DURUMU İYİ

İHA muhabirinin konu ile ilgili bilgi aldığı Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, bölgeye sevk edilen çok sayıda polisin kısa sürede, kaçan kadın teröristi sağ olarak ele geçirdiğini, ayaklarından yaralanan polis memurunun ise hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Sirt’ten silah sesleri yükseldi

Sirt’ten silah sesleri yükseldi

Sirt’ten silah sesleri yükseldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem