Sirt’te çatışma

Siirt'te devriye görevi yapan polis ekipleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 polis diz kapağından hafif şekilde yaralanırken, 1 terörist ölü, 1 kadın terörist ise sağ olarak ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre olay, Kooperatif Mahallesi'nde me

Sirt’te çatışma

Siirt'te devriye görevi yapan polis ekipleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 polis diz kapağından hafif şekilde yaralanırken, 1 terörist ölü, 1 kadın terörist ise sağ olarak ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Kooperatif Mahallesi'nde meydana geldi. Siirt-Kurtalan karayolu Kooperatif Mahallesi'nde zırhlı araçla devriye görevi yapan polis ekipleri durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurmak istedi. Polisin "Dur" ihtarı üzerine teröristler uzun namlulu silahla ateş etti. Polis ekiplerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada açılan ilk ateşte bir polis memuru diz kapağından hafif şekilde yaralanırken, teröristlerden biri öldürüldü, kadın terörist ise sağ olarak ele geçirildi.

Yaralı polis memuru kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, bölgede incelemelerin devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler