Şırnak'ta patlama: 11 yaralı
Patlayıcının havai fişek, maytap, bilye ve taş eklenerek hazırlanmış el yapımı patlayıcı olduğu bildirildi. Yaralıların isimleri ise şöyle: Mevlan Çelik, Mehmet Nezir Altan, Cengiz Kabak, Abdullah Alınak, Yahya Turan, Emin Kandemir, Emin Sevim, Kazım Acar
Yayınlanma:
Patlayıcının havai fişek, maytap, bilye ve taş eklenerek hazırlanmış el yapımı patlayıcı olduğu bildirildi. Yaralıların isimleri ise şöyle: Mevlan Çelik, Mehmet Nezir Altan, Cengiz Kabak, Abdullah Alınak, Yahya Turan, Emin Kandemir, Emin Sevim, Kazım Acar, Halil Uçar, İdris İke ve Baran Çelik.
Yaralıların getirildiği Şırnak Devlet Hastanesi'nde olay çıktı. Toplanan kalabalık ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Şırnak İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, hastaneye giderek toplanan kalabalığı ve güvenlik güçlerini sakinleştirdi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
