Şırnak’ta çatışma ve patlama: 9 yaralı

Şırnak'ta hendekleri kapatan polis ile teröristler arasında çatışma çıktı. Bir başka noktada da patlama yaşandı. Olayda 9 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin merkez Yeşilyurt, Dicle ve Yeni Mahalleleri

Şırnak’ta çatışma ve patlama: 9 yaralı

Şırnak'ta hendekleri kapatan polis ile teröristler arasında çatışma çıktı. Bir başka noktada da patlama yaşandı. Olayda 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin merkez Yeşilyurt, Dicle ve Yeni Mahallelerinde bulunan hendekleri kapatmak için operasyon düzenledi. Zırhlı araçlarla çok sayıda polisin katıldığı operasyon çerçevesinde mahallelere hakim yüksek binalara keskin nişancılar yerleştirilirken, bazı caddelere de Akrep, Kobra, Ural ve Ejder tipi zırhlı araçlar konuşlandırıldı.

Operasyonun düğmesine saat 04.30'da basıldı. Bu çerçevede, zırhlı araç ve kepçelerle ara sokaklara giren polise, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bunun üzerine çıkan çatışma, dakikalar geçtikçe şiddetlendi. Çatışmaların sürdüğü sırada, bir evin önünde barikatlara yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 1'i öğretmen 3, Gazi Paşa Mahallesi'nde mermilerin hedefi olan 3 ve Yeşil Yurt Mahallesi'nde meydana gelen patlamada da 3 olmak üzere 9 kişi yaralandı. Yaralılar, Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Öte yandan, elektriklerin kesildiği kentte, patlama ve çatışmalar yüzünden birçok evde hasar oluşurken, operasyonlar genişleyerek sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler