Şırnak’ta 50 adrese baskın: 13 gözaltı

Şırnak'ta 2 polisin şehit olduğu, 3 polisin de yaralandığı bombalı saldırının ardından güvenlik güçlerinin 50 adrese yaptığı eş zamanlı operasyonda aralarında DBP'lilerin de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı gi

Şırnak’ta 50 adrese baskın: 13 gözaltı

Şırnak'ta 2 polisin şehit olduğu, 3 polisin de yaralandığı bombalı saldırının ardından güvenlik güçlerinin 50 adrese yaptığı eş zamanlı operasyonda aralarında DBP'lilerin de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı girişindeki polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla yapılan ve 2 polis memurunun şehit olduğu, 3 polis memurunun da yaralandığı saldırının ardından geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu çerçevede jandarma ekiplerince farklı bölgelerdeki 50 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan DBP Balveren Belde Eş Başkanı Osman S., Emin K., Şerif Ö., Sait S., Osman Ç., Mustafa Ç. İncife İ., Sadık İ. Pijan İ., Nezir G., Eyüp G., Abdulaziz E. ve Ali D., ifadeleri alınmak üzere Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığı'na götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında DBP'lilerin de olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem