Şırnak’a askeri sevkiyat yapıldı

Şırnak'a son dönemlerin en büyük askeri sevkiyatlarından biri bugün gerçekleştirildi.Mardin-Cizre yönünden gelen ve yaklaşık 70 araçtan oluşan kirpi, kobra ve akrep olarak adlandırılan zırhlı araçlar ile otobüslerden oluşan konvoy ile komandolar, sıkı güv

Şırnak’a askeri sevkiyat yapıldı

Şırnak'a son dönemlerin en büyük askeri sevkiyatlarından biri bugün gerçekleştirildi.

Mardin-Cizre yönünden gelen ve yaklaşık 70 araçtan oluşan kirpi, kobra ve akrep olarak adlandırılan zırhlı araçlar ile otobüslerden oluşan konvoy ile komandolar, sıkı güvenlik önlemi altında Şırnak çevre yolundan gelerek 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na giriş yaptı.

Cizre tarafından karayoluyla gelen konvoyda frekans karıştırıcı jammerlar eşliğinde sıkı bir şekilde güvenlik önlemi alındı. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na yapılan asker sevkiyatının, daha sonra uygun görülen birliklerde konuşlandırılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem