Şırnak’a araç sevkiyatı

Şırnak merkez ile Cizre ve Silopi ilçelerinde açılan hendekler ve artan terör saldırılarından sonra çevre illerden çok sayıda zırhlı araç ve polis sevkiyatı yapıldı.Şırnak merkez ve ilçelerinde son günlerde artan terör saldırılarının ardından çevre illerd

Şırnak’a araç sevkiyatı

Şırnak merkez ile Cizre ve Silopi ilçelerinde açılan hendekler ve artan terör saldırılarından sonra çevre illerden çok sayıda zırhlı araç ve polis sevkiyatı yapıldı.

Şırnak merkez ve ilçelerinde son günlerde artan terör saldırılarının ardından çevre illerden bölgeye çok sayıda TOMA, zırhlı araç ve özel harekat polisleri sevk edildi. Özel harekat timi ve polisleri taşıyan araç konvoyu, geniş güvenlik önlemleri altında Cizre'ye ulaştı. Konvoya, olası terör saldırısı ve mayınlı tuzaklara karşı frekans karıştırıcı jammer araçları da eşlik etti.

Şırnak’a araç sevkiyatı

Şırnak’a araç sevkiyatı

Şırnak’a araç sevkiyatı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler