Sınırda Türk kadın yaralandı

 Türkiye sınırında Suriye ordusu ile muhalifler arasında çıkan çatışmadan kaçan sivillere ateş eden askerlerin silahından çıkan serseri bir kurşun, Kilis'in Öncüpınar Gümrük Sahası Hac Konaklama Tesisleri'ndeki konteynır kentte bir Türk kadın görevlinin y

Sınırda Türk kadın yaralandı

 

Türkiye sınırında Suriye ordusu ile muhalifler arasında çıkan çatışmadan kaçan sivillere ateş eden askerlerin silahından çıkan serseri bir kurşun, Kilis'in Öncüpınar Gümrük Sahası Hac Konaklama Tesisleri'ndeki konteynır kentte bir Türk kadın görevlinin yaralanmasına neden oldu.

Adı açıklanmayan görevli, Kilis Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Öte yandan Suriye'deki çatışmalarda yaralanınca Kilis'e getirilen Suriyeli sayısının da 6 olduğu bildirildi. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Türkiye'ye kaçan Suriyeliler, sınırda çok sayıda yaralı olduğunu ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem