Sınırda büyük patlama! Çok sayıda ölü ve..

Suriye'de, Bab el-Hava Sınır Kapısı yakınında meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre en az 10 kişinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.ÇOK SAYIDA ÖLÜ VARSuriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, Reyhanlı ilçesind

Sınırda büyük patlama! Çok sayıda ölü ve..

Suriye'de, Bab el-Hava Sınır Kapısı yakınında meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre en az 10 kişinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısında, Bab el-Hava Sınır Kapısı yakınında iki araçta beş dakika arayla meydana gelen patlamalarda, 10 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı belirtildi.

Bu arada basına bilgi veren bölgedeki aktivistler ise patlamalarda 12 kişinin öldüğünü, 50'ye yakın kişinin yaralandığını ve çok sayıda aracın yandığını aktardı.

Üç yaralının Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Reyhanlı'ya getirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem