Sınırda bir İHA daha bulundu

Suriye sınırındaki Hatay'ın Kumlu ilçesine bağlı Gölova Mahallesi yakınlarında bir insansız hava aracı tespit edildi.Alınan bilgiye göre, dün akşam yapılan bir ihbar üzerine sınıra 10 kilometre uzaklıktaki Gülova Mahallesi kırsalında jandarma ekiplerince

Sınırda bir İHA daha bulundu

Suriye sınırındaki Hatay'ın Kumlu ilçesine bağlı Gölova Mahallesi yakınlarında bir insansız hava aracı tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, dün akşam yapılan bir ihbar üzerine sınıra 10 kilometre uzaklıktaki Gülova Mahallesi kırsalında jandarma ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Pamuk ekili bölgede insansız hava aracının yerinin tespit edildiği bildirilirken, güvenlik güçleri bölgeye girişleri yasakladı. Hatay Valisi Ercan Topaca ve Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras'ın da olayla ilgili bilgi almak için olay yerinde bulunduğu öğrenildi.

Kilis'in Suriye sınırı yakınlarında da 16 Ekim Cuma günü bir insansız hava aracı, Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı uçaklar tarafından düşürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem