Sınıra komando takviyesi!

Türkiye ile Suriye sınırında hareketlilik devam ederken Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne 4 askeri araçla jandarma komandolar geldi. İlçe merkezinden geçerken heyecan yaratan komandolar, İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. Büyük çoğunluğu uzman çavuş ve astsub

Sınıra komando takviyesi!

Türkiye ile Suriye sınırında hareketlilik devam ederken Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne 4 askeri araçla jandarma komandolar geldi. İlçe merkezinden geçerken heyecan yaratan komandolar, İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. Büyük çoğunluğu uzman çavuş ve astsubay olduğu gözlenen komandoların, sınırda olası bir gerginlikte görev almak için ilçeye gönderildiği ileri sürüldü.

UÇAK SAVAR YERLEŞTİRİLDİ İDDİASI

Suriyeli askerlerin, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne bağlı Güveççi Köyü'ne yaklaşık 2 kilometre uzakta ormanlık alan içine kamyonetlerle kum çuvalları indirdiği sanılan bölgeye bir de uçaksavar yerleştirdiği iddia edildi. Branda ile kamufle edildiği ileri sürülen uçaksavarın yönünün de Türkiye'ye dönük olması dikkat çekti.

İŞÇİ PARTİLİLER EYLEM YAPTI

Öte yandan Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde İşçi Partisi üyeleri, Suriyelilere destek için yaptıkları eylemde ABD'yi protesto etti. Anıt Alanı'nda toplanan kalabalık adına bir konuşma yapan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel, ABD'nin Türk askerinin Suriye'ye sokmak istediğini ileri sürdü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler