Sınır kapıları çöktü

Türkiye'deki tüm sınır kapıları, Merkezi Bilgi Veritabanı sunucularında meydana gelen arıza nedeniyle çalışmıyor. Sınır kapılarında ise uzun kuyruklar oluştu.Avrupa'da yaşayan işçilerin Türkiye'ye yoğun giriş ve çıkış yaptığı bugünlerde, Gümrük Müsteşarlı

Sınır kapıları çöktü

Türkiye'deki tüm sınır kapıları, Merkezi Bilgi Veritabanı sunucularında meydana gelen arıza nedeniyle çalışmıyor. Sınır kapılarında ise uzun kuyruklar oluştu.

Avrupa'da yaşayan işçilerin Türkiye'ye yoğun giriş ve çıkış yaptığı bugünlerde, Gümrük Müsteşarlığı'na bağlı Merkezi Bilgi Veritabanı sunucularında saat 13.15 itibariyle arıza başladı.

Arıza nedeniyle ülke genelindeki tüm sınır kapılarından ülkeye giriş ve çıkış yapılamıyor. Arıza nedeniyle kapılarda uzun araç kuyrukları oluştuğu belirtildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, web sitesinden arıza ile ilgili şu duyuruyu yaptı: "Merkezi Bilgi Veritabanı sunucularında meydana gelen bir arıza nedeniyle şu anda Merkezi Bilgi yazılımı çalışmamaktadır. Sorun üzerinde çalışılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem