Simav üç gündür sallanıyor

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde son üç günde, büyüklükleri 2.5 ile 3.7 arasında değişen 9 deprem meydana geldi.Simav'da geçen 19 Mayıs'ta meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar yaralarını sarmaya çalışırken, son üç günde meydana gelen

Simav üç gündür sallanıyor

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde son üç günde, büyüklükleri 2.5 ile 3.7 arasında değişen 9 deprem meydana geldi.

Simav'da geçen 19 Mayıs'ta meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar yaralarını sarmaya çalışırken, son üç günde meydana gelen depremler yeniden korkuya yolaçtı.

Üç günde büyüklükleri 2.5 ile 3.7 arasında değişen 9 deprem meydana geldi. Simav en son depremi, bugün saat 15.11'de yaşadı. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen 3.7 büyüklüğündeki deprem vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açtı. Deprem daha fazla, çok katlı binalarda hissedildi. Vatandaşlar ev ve işyerlerinden sokağa fırladı. Halk kısa süreli paniğin ardından, halk tedirgin biçimde, yeniden evlerine ve işyerlerine girdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler