Silvan’da terör operasyonlarına devam

Diyarbakır'ın, 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan ilçesinde operasyon gün boyu sürdü. İlçede, teröristler ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.Terör örgütü PKK mensuplarının kazdıkları hendek ve kurdukları barikatla

Silvan’da terör operasyonlarına devam

Diyarbakır'ın, 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan ilçesinde operasyon gün boyu sürdü. İlçede, teröristler ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.

Terör örgütü PKK mensuplarının kazdıkları hendek ve kurdukları barikatlar nedeniyle bugün saat 05.00'da Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan'da operasyon gün boyu sürdü. Yasağın hemen ardından operasyonun düğmesine basılan ilçe, gün boyu silah ve bomba sesleriyle yankılandı. Şiddetli çatışmaların yaşandığı ilçedeki operasyona havadan helikopterler de destek verdi. Akşam saatlerinde ise güvenlik güçleri geri çekilirken, ilçeden yer yer silah sesleri yükseliyor.

Silvan’da terör operasyonlarına devam

Silvan’da terör operasyonlarına devam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem