Silahlı market soygunu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan bir süpermarkete gelen kar maskeli şahıs, tabancayla kasiyeri etkisiz hale getirerek kasadaki paraları gasp ettikten sonra, olay yerinden kaçtı.Körfez 95 Evler Fatih Mahallesi'nde bulunan bir süpermarkete gelen yüzü ka

Silahlı market soygunu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan bir süpermarkete gelen kar maskeli şahıs, tabancayla kasiyeri etkisiz hale getirerek kasadaki paraları gasp ettikten sonra, olay yerinden kaçtı.

Körfez 95 Evler Fatih Mahallesi'nde bulunan bir süpermarkete gelen yüzü kar maskeli şahıs, elindeki tabancayla kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki bozuk paraları alarak olay yerinden kaçtı. Yaklaşık bin TL civarındaki bozuk paraları alan şahıs, ara sokaklarda kısa sürede izini kaybettirdi. Market çalışanlarının haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, markette incelemelerde bulundu. Marketi soyan şahsın geçtiğimiz aylarda ise Derince ilçesinde bulunan bir süpermarketten de hırsızlık yaptığı tespit edildi. Polis ekipleri marketteki güvenlik kameralarından yola çıkarak soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

Silahlı market soygunu

Silahlı market soygunu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler