Silahlı kavgada 1 kişi öldü

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Turanlar Mahallesi'nde Olkan Üney, Mehmet ve Cengiz Aksak, aralarında husumet

Silahlı kavgada 1 kişi öldü

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turanlar Mahallesi'nde Olkan Üney, Mehmet ve Cengiz Aksak, aralarında husumet bulunan G.O. S.O. A.O. ve T.O. adlı kişilerle tartıştı. İki grup arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu Mehmet, Cengiz ve Seçil Aksak, Olkan Üney ile Neşe Çıbık yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden vurulan Mehmet Aksak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Üney ise ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların tedavisi ise ilçe hastanesinde devam ediyor. Polis, kaçan şüpheliler G.O. S.O. A.O. ve T.O'yu yakalamak için çalışma başlattı. Saldırının ardından ölen ve yaralanan kişilerin çok sayıda yakını hastaneye geldi.

Polis ekipleri, olayların büyümemesi için hastanede ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kriminal ekip de olay yerinde inceleme yaptı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler